prihlásiť | registrovať    PARTNERI: 1x2tip.com | Live výsledky | Elite-tip.com | Tenis live | NHL | KHL | Hokej live

back to previous page

8. den na US Open: Djokovic, Murray a Serena o turnajové čtvrtfinále

Závěrečný grandslamový turnaj sezóny pokračuje zápasy 4. kola.

Představení dnešních zápasů začneme na dvorci Arthura Ashe, kde jako první nastoupí Flavia Pennetta a bojovat bude s Casey Dellacquaou. Italka hrála minulý rok ve Flushing Meadows semifinále a dnes se může tomuto výsledku opět přiblížit. Po skočení italsko-australské bitvy se na kurtu objeví největší favoritka Serena Williams, která vyzve na souboj Estonku Kanepi. Američance odpadá jedna soupeřka za druhou a nyní by bylo obrovským překvapením, kdyby tu nezískala titul.

Poslední zápas odpoledního programu obstará Jo-Wilfried Tsonga proti Andymu Murraymu. Francouz těsně před US Open ovládl jeden z turnajů Masters a je ve špičkové formě, naopak Murray se stále hledá a dnes to nebude mít jako mírný favorit jednoduché.

Night session odstartuje Běloruska Azarenka soubojem se Srbkou Krunic. Alexandra v předešlém kole po velmi dobrém výkonu vyřadila wimbledonskou vítězku Kvitovou a dnes se bude chtít pokusit o další senzaci. Osmý den na hlavním dvorci zakončí klání mezi Nishikorim a Raonicem.

Dvorec Louise Armstronga bude svědkem příchodu Novaka Djokovice, který se střetně s Kohlschreiberem. Německý tenista v předešlém kole dokázal vyřadit Isnera a to i přes to, že mu ani jednou nevzal servis. Mužské osmifinále vystřídá osmifinále ženské. Tentokrát se představí letošní trojnásobná grandslamová semifinalistka Bouchard proti Rusce Makarove. Po skončení tohoto souboje pak bude k vidění bitva mezi Wawrinkou a Robredem.

KOMPLETNÍ PROGRAM 8. DNE
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html?promo=subnav

18+