prihlásiť | registrovať    PARTNERI: 1x2tip.com | Live výsledky | Elite-tip.com | Tenis live | NHL | KHL | Hokej live

back to previous page

Analýza: Ekaterina Makarova vs. Eugenie Bouchard

Dokáže se Bouchard přiblížit čtvrtému grandslamovému semifinále v řadě?

Ekaterina Makarova se dostala v posledních týdnech do velmi dobré formy. Aktuálně osmnáctá hráka světa hrála nedávno čtvrtfinále ve Wimbledonu, skvěle se prezentovala během přípravy na aktuální turnaj (semifinále Washington a Montreal) a v dobrých výkonech pokračuje i v New Yorku. Ruská tenistka postupně ve dvou setech zdolala Min, Hercog i Diyas a chybí ji tak už jen krok k tomu, aby obhájil loňské čtvrtfinále, kterého tu dosáhla díky skalpu Agnieszky Radwanske. Ekaterina je agresivní tenistka, která má velmi slušný první servis a je schopna i výměnu zakončit na síti, kde je kvalitní díky tomu, že pravidelně hraje i čtyřhry.

Eugenie Bouchard je momentálně osmou hráčkou světa. Kanadská kráska letos jako jediná dokázala na všech grandslamových turnajích postoupit minimálně do semifinále a ukázala tak obrovskou přizpůsobivost k jednotlivým povrchům. Genie si navíc na své konto připsala i premiérový titul, když na antuce v Norimberku zdolala ve finále Karolínu Plíškovou. Poslední týdny ale milovnici Justina Biebra příliš nevycházejí, nezvládla přípravu na aktuální turnaj a ani v New Yorku nepředvádí nejlepší výkony. Už ve druhém kole musela do tří setů proti Cirstee a podobný scénář nastal i v jejím posledním odehraném zápase proti Zahlavové-Strýcové. Genie má problémy s velkým počtem chyb, a pokud by chtěla uspět v zápasech s absolutní kvalitou, bude muset tento nešvar co nejrychleji odstranit.

Makarova dokázala před rokem ve Washingtonu v jediném vzájemném zápase Bouchard zdolat, ovšem od té doby udělala Kanaďanka obrovský vzestup a nyní patří mezi světovou špičku. Dnešní zápas očekávám hodně vyrovnaný a volil tip na to, že se odehrají tři sety.



18+