prihlásiť | registrovať    PARTNERI: 1x2tip.com | Live výsledky | Elite-tip.com | Tenis live | NHL | KHL | Hokej live

back to previous page

Analýza: Julien Benneteau – Andy Murray

Potvrdí Murray formu a zdolá v Paříži domácího Benneteaua?

Julien BENNETEAU je momentálně 28. tenistou světa, během aktuální sezóny dostal další šanci na ukončení čekání na premiérový titul, ovšem znovu selhal, když ve finále v Kuala Lumpur nestačil na Japonce Nishikoriho. Francouz má za sebou sezónu plnou slabších a silnějších momentů. Určitě bych připomenul jeho tažení v Cincinnati, kde skončil až v semifinále na raketě Ferrera a také skvělé výkony z Indian Wells, kde ho pro změnu ve čtvrtfinále zdolal Djokovic. Julien se naposledy objevil v Šanghaji, kde nestačil na Federera, jenž následně celý turnaj opanoval. Tento týden startuje před svými fanoušky v Paříži, kde se mu dlouhodobě nedaří, ovšem start měl velmi dobrý, když bez větších problémů přehrál Yen-hsun Lua.

Andy MURRAY má skutečně mimořádně silný konec sezóny a díky tomu se podívá na domácí Turnaj Mistrů do Londýna. Skot za jeden měsíc dokázal opanovat hned tři turnaje ATP, naposledy nenašel přemožitele ve španělské Valencii, kde zdolal ve finále Robreda i přes to, že čelil hned pěti mečbolům. Andy má prakticky jistý start na TM a může klidně na tomto turnaji šetřit síly a nehrát ho úplně naplno. Murray v Paříži nikdy nepostoupil dále jak do čtvrtfinále, tento podnik mu typologicky příliš nevyhovuje a já moc neočekávám, že by zrovna letos po tak náročném programu mělo dojít k nějaké změně.

Benneteau sice prohrává ve vzájemné bilanci s Murraym 0:4, ovšem dnes mám pocit, že má šanci na dobrý výsledek. Murray by přeci jen mohl cítit lehce únavu, i když je pravdou, že je fyzicky hodně odolný. I přes tuto skutečnost ale za menší vklad volím handicap +1,5 sets na Francouze.



18+