prihlásiť | registrovať    PARTNERI: 1x2tip.com | Live výsledky | Elite-tip.com | Tenis live | NHL | KHL | Hokej live

back to previous page

Preview: Garcia - Knapp

Súboj prvého kola na harde v Monterrey.
Caroline Garcia (29.) je francúzska hráčka. Posunom na 29. pozíciu si vytvorila nové maximum. Má kvality na to, aby sa dostala do TOP 20. Uplynulý týždeň zažiarili na harde v mexickom Acapulcu, kde ju až vo finále porazila Bacsinszky. Okrem toho hrala tento rok ešte na troch turnajoch, zdolali ju silné súperky. V Brisbane nestačila v prvom kole na Kerber, na Australian Open ju v treťom kole stopla Bouchard a v Dubaji v druhom kole podľahla po trojsetovej bitke A.Radwanskej.







Talianka Karin Knapp (55.) vlani v Monterrey stroskotala hneď v prvom kole. Je pravdepodobné, že rovnaký scenár sa zopakuje i tento rok. Knapp má totiž veľmi zlú formu. Do sezóny vstúpila vcelku solídne, keď v Shenzhene hrala osemfinále (Bacsinszky) a v Hobarte štvrťfinále (Brengle). Odvtedy však na troch turnajoch v rade stroskotala hneď v prvom kole. Na Australian Open ani set neuhrala s Halep, v hale v Antverpách jej A.Beck dovolila uhrať len štyri gamy a naposledy sa predstavila na harde v Dubaji, kde bola nad jej sily Bencic (dvakrát 4:6). Pritom pre Bencic je to doteraz jediná turnajová výhra v tomto roku.




Vo vzájomných zápasoch síce prehráva Garcia 1:2, no bola to práve ona, kto triumfoval v poslednom vzájomnom dueli. Vlani na harde v Montreale porazila Knapp po setoch 6:2 6:7 6:1. Forma hovorí v prospech francúzskej hráčky. Knapp prežíva herný útlm, prehrala štyri duely v rade, navyše v ostatných troch neuhrala ani set. Garcia má za sebou finále v Acapulcu a na tento skvelý výsledok chce nadviazať aj v Monterrey. Na výhru Garcie nájdeme aj kurz v hodnote 1,5.







18+