prihlásiť | registrovať    PARTNERI: 1x2tip.com | Live výsledky | Elite-tip.com | Tenis live | NHL | KHL | Hokej live

back to previous page

Murray po trápení s Mannarinom: Hrá sa proti nemu ťažko, má neortodoxný štýl

Nechýbalo veľa a britský tenista Andy Murray by ukončil svoju púť na US Open už po dvoch zápasoch.
V noci na piatok musel v New Yorku otáčať duel proti Francúzovi Adrianovi Mannarinovi, keď v priebehu súboja prehrával už 0:2 na sety.
     
Škót nasadený ako číslo tri nezvládol koncovky prvých dvoch setov a bol blízko k tomu, aby sa prvýkrát od roku 2010 rozlúčil s grandslamovým podujatím už počas prvého týždňa. V náročných klimatických podmienkach, keď teplota na Štadióne Artura Ashea dosiahla 33 stupňov a vlhkosť vzduchu bola 50 percent, sa však postupne rozohral a duel obrátil vo svoj prospech.
     
"Bolo to viac ako náročné. Myslím si, že Adrian hral veľmi dobre. Hrá sa proti nemu ťažko, pretože má skutočne neortodoxný štýl. Po druhom sete som si povedal, že musím zabojovať. Som rád, že sa mi to podarilo. S hrou nie som spokojný, s bojovnosťou však áno," povedal po zápase olympijský šampión z Londýna 2012 a víťaz US Open z rovnakého roka pre britskú televíziu BBC.
     
Mannarino bol po súboji sklamaný, že sa mu druhýkrát v kariére nepodarilo zdolať hráča z najlepšej svetovej desiatky. "Mrzí ma to, lebo si myslím, že Andy bol dnes zdolateľný. Od tretieho setu sa však jeho hra výrazne zlepšila, prestal kaziť a napokon to otočil," vravel Mannarino.
     
Murray nehrá na záverečnom grandslamovom podujatí roka v oslnivej forme, čo potvrdzuje aj fakt, že počas úvodných dvoch kôl strávil na kurtoch takmer šesť hodín. Pre porovnanie, svetová jednotka Srb Novak Djokovič potreboval na dve výhry len 160 minút.
     
V 3. kole dvojhry si Murray zmeria sily s Brazílčanom Thomazom Belluccim, ktorý je v New Yorku nasadený ako číslo tridsať.


/TASR/



video zpasy z turnaja: US Open / 2015 / S / M / M

comments: 0
Author: XanderCage, 04.09.15, 09:29
18+