prihlásiť | registrovať    PARTNERI: 1x2tip.com | Live výsledky | Elite-tip.com | Tenis live | NHL | KHL | Hokej live

back to previous page

Tenisové tipy 22.9.

Štartujeme novú rubriku s názvom Tenisové tipy, v ktorej pre vás každý deň natipujeme 1-3 tenisové zápasy. Ku každému zápasu nájdete tip, kurzovú hodnotu aj krátky komentár.

Dnes, v prvej časti našej novej rubriky, sa budeme venovať trojici zápasov, ktoré sa budú hrať zajtra v skorých ranných hodinách, nakoľko ide o turnaje v Ázii.

1. Matosevic - Kyrgios 2 (1,60)

Súboj prvého kola v hale v Kuala Lumpur. Zaujímavý stret dvoch austrálskych borcov. Kyrgios je zhruba 30 priečok v rebríčku vyššie ako jeho krajan. Matosevic nemá za sebou bovhieakú úspešnú sériu turnajov na zámorských betónoch. Naposledy na US Open prehral v 1. kole s Federerom, predtým v Cincinnati v 2. kole s Isnerom, či v Toronte v kvalifikácii s Kokkinakisom. Kyrgios patrí medzi mladú nastupujúcu generáciu. Tento hráč s výborným servisom dáva vedieť o sebe čoraz hlasnejšie. Z posledných 20 zápasov prehral len tri a to so skutočne silnými súpermi. V štvrťfinále Wimbledonu ho zdolal Raonic, v Toronte v druhom kole padol s Murrayom a na US Open v treťom kole nestačil na Robreda. Kyrgios má perfektnú formu a v prvom vzájomnom meraní síl by mal krajana Matosevica zdolať.

 

2. Vinci - Dellacqua 2 (1,55)

Súboj úvodného kola na harde vo Wuhane. Talianka Vinci prežíva mizernú sezónu. Vynímajúc dva vydarené turnaje v júli (finále na antuke v Bukurešti a na harde v Istanbule) sa jej vôbec tento rok nedarí. Má slabú formu, veď z ostatných ôsmich zápasov vyhrala len dva. Naposledy na harde v čínskom Kantone v prvom kole podľahla dokonca 185. hráčke sveta Zhu. Neuhrala s ňou ani set! Poslabšiu formu Vinci by mala svetová tridsiatka Dellacqua využiť. Má za sebou dva vydarené turnaje. Na US Open padla až v osemfinále s Pennettou a naposledy na harde v Tokyu sa cez Lisicki a Erakovic dostala do štvrťfinále. Po trojsetovej bitke podľahla Muguruze. Lepšia forma je jasne na strane austrálskej hráčky. Plus k tomu Dellacqua vyhrala s Vinci jediný tohtoročný vzájomný zápas. Na harde v Indian Wells zvíťazila po troch setoch.

 

3. Voegele - Bacsinszky 2 (1,45)

Aj tretí tip je z turnaja WTA v čínskom Wuhane. V švajčiarskom derby sa prikláňame na stranu Bacsinszky. V jedinom vzájomnom zápase si s krajankou Voegele hladko poradila. Bolo to síce ešte v roku 2009 a na antuke (Praha), no vyhrala celkom jednoznačne 6:4 6:1. Bacsinszky vychytala v závere sezóny výbornú formu. Z posledných 13 zápasov má bilanciu 10-3. Pritom jedna z týchto troch porážok bola po troch setoch s Wozniackou (New Haven) a Venus Williams s Cornet tiež nie sú práve najľahšie súperky. V Číne Bacsinszky doslova žiari. V Kantone uhrala semifinále. Následne vo Wuhane v kvalifikácii bez straty setu porazila Scheepers a Kr.Plíškovú. Voegelovej to tento rok nejde, má na konte výrazne viac prehier ako výhier (16-26). Pred turnajom vo Wuhane ťahala sériu štyroch prehier. Na tomto čínskom podujatí v kvalifikácii obe súperky (Tian, Mattek) zdolala až po trojsetových bitkách.

 



18+