prihlásiť | registrovať    PARTNERI: 1x2tip.com | Live výsledky | Elite-tip.com | Tenis live | NHL | KHL | Hokej live

back to previous page

Anne Keothavong: Jill Craybas

Kto zvíťazí v na prvý pohľad vyrovnanom stretnutí?
Britka Keothavong je už 24- ročná tenistka, no výraznejšie sa jej podaril preraziť do svetového tenisu až v tejto sezóne.Jej hra je útočná, založená na kvalitnom servise a tlaku na súperku, aj preto sa jej darí predovšetkým na tráve alebo aj na tvrdom povrchu, takže turnaj v Los Angeles jej veľmi vyhovuje.






V poslednom období sa Anna prezentuje na turnajoch v životnej forme,vyhrala dokonca turnaj s dotáciou 50 000 USD na antuke, čo je v jej prípade mimoriadny úspech. Vo skvelých výkonoch pokračovala aj na tráve,kde postúpila až do finále v Surbitone, v ktorom nestačila na špecialistku an trávu Erakovic. Aj na ďalších turnajoch podávala kvalitné výkony, hoci nestačila na silné súperky.O tom, že turnaje na tvrdom povrchu v amerike jej naozaj sedia sme s amohli presvedčiť minulý týždeń, keď v Stanforde po postupe z kvalifikácie porazila v prvom kole hlavnej súťaže Mirzu a v druhom odohrala veľmi vyrovnané stretnutie proti Bartoli, v ktorom nebola ďaleko od víťazstva.



Jill Craybas je skúsená, už 34- ročná americká tenistka. je určite obdivuhodné, že aj v takomto veku sa dokáže držať v svetovej stovke, no počas tejto sezóny už na mladšie súperky proste nestačí, jej výkony sú zlé a majú klesajúcu tendenciu, jediným výrazným úspechom je finále z turnaja v Pattay, ale to bolo ešte vo februári. Najmä na posledných turnajoch sa Jill vôbec nedarilo, na turnajoch na tráve prehrala vždy v prvom kole, pričom mala prijateľné súperky Cavaday,Obziler a Domachowsku.Keothavong je oveľa kvalitnejšou tenistkou, na rozdiel od nej navyše v dobrej psychickej pohode a forme.

Anna podáva na posledných turnajoch nielen kvalitné, ale aj vyrovnané a stabilné výkony, jej súčasná forma je oveľa lepšia ako u jej súperky, čo sa pri pekných kurzoch okolo 1,7 oplatí využiť.

18+