prihlásiť | registrovať    PARTNERI: 1x2tip.com | Live výsledky | Elite-tip.com | Tenis live | NHL | KHL | Hokej live

back to previous page

5. den na US Open: Berdych zabojuje o 3. kolo proti Kližanovi, Šafářová hraje s Cornet

Berdycha čeká v souboji o 3. kolo US Open pikantní souboj s Martinem Kližanem.

Velice zajímavý souboj dnes čeká na Grandstandu Tomáše Berdycha. Česká tenisová jednička se střetne se Slovákem Martinem Kližanem, který v předešlém kole vybojoval ztracený postup proti Darcisovi v Belgie. Berdych je favoritem ale vzhledem k jeho špatné formě je tu pro Kližana určitě prostor pro překvapení.

Na dvorci Louise Armstronga si už o osmifinále zahraje Lucie Šafářová. Letošní dvojnásobná grandslamová čtvrtfinalistka bude bojovat s Alize Cornet z Francie, která si letos už dvakrát připsala skalp Sereny Williams.

Velice zajímavé střetnutí se dnes odehrají na největším kurtu v areálu. Arthur Ashe nejprve nabídne klání mezi Johannou Larsson a Jelenou Jankovic. Švédka naposledy na turnaji vyřadila Stephens a dnes se bude chtít určitě předvést znovu v tom nejlepším možném světle. Po skončení toho souboje se diváci v New Yorku mohou těšit na Venus Williams, jejímž úkolem bude rozbít obranu Italky Errani.

Odpolední program na tomto dvorci zakončí bitva David Ferrer – Bernard Tomic. Ferrer hrál těsně před US Open finále v Cincinnati a jevil se ve velmi slušné formě. Night session odstartuje Australan Groth proti legendárnímu Federerovi. Sam sice nabízí skvělý servis, ale ani tak by neměl Rogerovi nadělat potíže. Program na Arthur Ashe Stadium zakončí utkání Sharapova – Lisicki, které by měl přinést tenis plný agresivity.

KOMPLETNÍ PROGRAM 5. DNE
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html?promo=subnav

18+