prihlásiť | registrovať    PARTNERI: 1x2tip.com | Live výsledky | Elite-tip.com | Tenis live | NHL | KHL | Hokej live

back to previous page

Rozbor zápasu Oscar Hernandez vs. Paul Capdeville

Vyřadí Oscar i dalšího soupeře a postoupí poprvé v letošním roce do turnajového semifinále?
Oscar HERNANDEZ je jedenatřicetiletý tenista, který se narodil ve Španělsku. Rodákovi z Barcelony patří aktuálně na žebříčku ATP 69. místo. Oscar je velice zkušeným tenistou, kterého můžeme vidět na kurtech jako profesionála již od roku 1998, tedy již 11. sezónu. Za celou svoji kariéru nedokázal Oscar ani jednou nad hlavu zvednout pohár za vítězství na turnaji ATP, pouze se mu povedlo vyhrát pár challenegerů, kde je ale kvalita soupeřů nižší. Oscar je tenistou, který za celou sovji kariéru hrál výhradně a hrát taky bude až do jejího konce na antuce, turnajům na hardu se vždy snažil vyhýbat a hard mu nikdy nepřinesl žádný úspěch. Oscar disponuje na antukáře velice solidním servisem, ovšem je to tenista, který neumí hrát agresivně a rychle ukončovat výměny, což je potřeba na tvrdších površích a proto se na nich nikdy neprosadil. Nejlépe se mu na hardech asi vedlo letos, kdy se mu povedlo z devíti duelů vyhrát hned 4, ovšem z toho 3 na kvalifikaci v Aucklandu se slabými soupeři. Letos zatím Oscar na antuce nic velkého nepředvedl snad jen kromě turnaje v Buenos Aires, kde se po výhrách nad silným Almagrem a Junquierou dostal do čtvrtfinále, kde ale nestačil na Argentince Acasusa. Zde v Estorilu vyřadil Oscar v prvním kole domácího Machada 75 16 75 a v kole druhém šokoval svět skalpem Davida Ferrera, kterého přejel 62 64.


Paul CAPDEVILLE je šestadvacetiletý tenista, který se narodil v jihoamerickém státě Chile. Tomuto hráči, který svou kariéru nastartoval v hlavním městě Santiagu, patří na žebříčku ATP aktuálně 91. pozice. Capdeville hraje tenis již sedmým rokem, ovšem podobně jako jeho dnešnímu soupeři se mu zatím nepodařilo vyhrát ani jeden ATP turnaj. Capdeville byl v kariéře nejlépe na 86. místě a to letos na konci března. Paul je tenistou, který není typickým antukářem, hraje na ni asi nejradši, ale mě se vždy nejvíce líbil na tvrdších površích. Letos dosáhl Paul na jedno challengerové finále a to v brazilském Sao Paulu na hardu, kde vyřadil postupně Silvu, Giralda, Decouda a Souzu, ve finále ale nestačil na domácího Mella. Dobře zahrál Paul i na turnaji ATP ve Viňa del Mar, kde po výhrách nad Schwankem a Gimeno-Traverem postoupil do ČF, kde ale nestačil na Pabla Cuevase. Zde v Estorilu vyřadil v prvním kole zdravotně indispodovaného Davida Nalbandiana a v kole druhém po boji Maxima Gonzalese.


SUMA SUMÁRUM

Oscar je slušným antukářem a vyhrá nad Ferrerem mu jistě dodá sebevědomí, které ale jistě má i tak, protože se může poprvé v tomto roce dostat do SF turnaje ATP a to je jistě motivace. Jeho soupeřem je navíc hratelný Capdeville, který toho zatím na antuce moc nepředvedl a navíc na ní z mého pohledu nehraje svoje maximum. Já si vsadím na Oscara, že se mu povede oprvé letos hrát SF turnaje ATP.

TIP: 1
KURZ: 1.64 (Doxx Bet)
DŮVĚRA: 67%



18+